Autobazar Praha?

Tato sekce je určena těm, kteří zvažují koupi ojetého vozu této značky

Moderátoři: rauly, golfi4

Odpovědět
autoborec88
Příspěvky: 3
Registrován: stř 06. úno 2013 20:31:36

Autobazar Praha?

Příspěvek od autoborec88 »

Ahoj, chystám koupi auta, rád bych ojeté. Na internetu ale moc dobré recenze na autobazary nejsou, tak se chci zeptat, zda nemáte někdo dobrou zkušenost s nějakým autobazarem? Díky za tip :)

autoborec88
Příspěvky: 3
Registrován: stř 06. úno 2013 20:31:36

Autobazar Praha?

Příspěvek od autoborec88 »

Tak jsem se byl včera podívat v autobazaru MAMA CAR Praha v Kunraticích. Byl jste tam někdo? Nějaká zkušenost? Jejich web je http://www.mamacar.cz . Vybral jsem si tam už jedno auto (neřeknu jaký aby mi ho někdo nevyfouk :D) ale než si ho vezmu, zajímali by mě jestli jste tam už někdo auto kupoval. Nerad bych naletěl... Na webu mají sice napsáno miliony kravin jak jsou všechny auta prověřený, certifikáty o stavu kilometrů, servisní historie apod.. ale to jsou bláboly kterýma se chvástají snad všechny autobazary a když pak koupíte, tak to má stočený kilometry atd.. Pokud má někdo zkušenost, budu rád. O víkendu bych se tam chtěl zastavit, tak dejte vědět. Díky moc

martin kacafirek
Moderátor
Příspěvky: 178
Registrován: pon 16. led 2012 16:57:07

Autobazar Praha?

Příspěvek od martin kacafirek »

mam car kunratice pěký dobytkové-prodával jsme auto strejdy,kterej bydlí s mámou(63let) no a byl inzerát v novinách a já nebyl doma,a a volala mi babka tak auto už je prodaný,já myslel že mi bouchnou saze,říkám jak prodaný,no byl tady takovej chlap z mama car tady z kunratic že prej prodáváme auto tak jsem mu dala velkej technicčák a ty věci kolem že prej si to ofotí a večer nám přivezou peníze za auto,takže jsem jel hned s policajtama do kunratic,za tím pánem,a sjel jsem ho tam za co?že se nestydí od 63 letý babičky vzít papíry od auta,frajer by si z otho udělal kopie a pak by někde naboural a co plicajti by přišli za mnou,takže hezky všechno vrátil,a podepsla čestné prohlášení že všechny kopie byly zlikvidovány přímo před policajtama takže asi tak...

autoborec88
Příspěvky: 3
Registrován: stř 06. úno 2013 20:31:36

Autobazar Praha?

Příspěvek od autoborec88 »

Já tam nakonec teda auto koupil, jak jsou vyčůraný při výkupu mi nevadí, já taky prodávám a nakupuju sice co je moc to je moc ale to je spíš to vypovídá o tom kdo to udělal, ne o celý společnosti.. Každopádně teda přístup k zákazníkovi super, výběr aut asi nejzajímavější co jsem tak viděl (asi 8 bazarů jsem prolezl) .. toť asi vše.

martinikus
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 11. srp 2016 10:45:30

Autobazar Praha?

Příspěvek od martinikus »

Tuším ve Světě Motorů byl někdy loni test bazarů, kdy zkoušeli ojetinu nabízet bazarům, a zrovna Mama Car jim nabídnul suverénně nejmíň. Míň, než áčkaři a Esa. Na druhou stranu u nás v ulici (jsem z Prahy 4) podle podložek pod SPZ pár aut z Mama car stojí.

Já je mám nedaleko, tak jsem je využíval k prohlídkám aut, o kterých jsem uvažoval. U nich bych nekoupil, protože jsou předražení. U nich ale díky jejich výkupní a prodejní politice nemám výčitky svědomí, když si u nich projedu auto, o kterém uvažuju, ale vím, že u nich si ho nekoupím.

Odpovědět