Vyměním GIII Vr6

Sem pište vše co prodáváte. Automaticky se mažou příspěvky starší víc než 60 dní !!!

Moderátoři: rauly, Wíťa

Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.

Kód: Vybrat vše

<a href='http://www.volkswagen-forum.cz' title='Volkswagen, VW, Forum, Club'>Volkswagen Forum</a>
Zamčeno
golfik69

Vyměním GIII Vr6

Příspěvek od golfik69 »

Vyměním za GolfIII TDI,podmínkou je klima.Co se týče mé veruny tak je to rok93,klima,kuže,ABS,xenony,vyhřívané přední sedačky,okna a zrcátka v elektrice,černá barva,pětidveřák,jsou načlé prahy,menší kosmetické vady,motor v dobrem stavu.Kdo bude mít zájem tak at mi pošle své nabídky s podrobným fotem svého auta na centrum69@centrum.cz a já pošlu své.Ahoj

R32
Kontaktovat uživatele:

Vyměním GIII Vr6

Příspěvek od R32 »

golfik69 píše:Vyměním za GolfIII TDI,podmínkou je klima.Co se týče mé veruny tak je to rok93,klima,kuže,ABS,xenony,vyhřívané přední sedačky,okna a zrcátka v elektrice,černá barva,pětidveřák,jsou načlé prahy,menší kosmetické vady,motor v dobrem stavu.Kdo bude mít zájem tak at mi pošle své nabídky s podrobným fotem svého auta na centrum69@centrum.cz a já pošlu své.Ahoj
Ahoj. Je to ještě aktuelní :?:
život je radost... www.R32.cz

golfik69

Vyměním GIII Vr6

Příspěvek od golfik69 »

R32 píše:
golfik69 píše:Vyměním za GolfIII TDI,podmínkou je klima.Co se týče mé veruny tak je to rok93,klima,kuže,ABS,xenony,vyhřívané přední sedačky,okna a zrcátka v elektrice,černá barva,pětidveřák,jsou načlé prahy,menší kosmetické vady,motor v dobrem stavu.Kdo bude mít zájem tak at mi pošle své nabídky s podrobným fotem svého auta na centrum69@centrum.cz a já pošlu své.Ahoj
Ahoj. Je to ještě aktuelní :?:
Ahoj,už je to pryč()

golfik69

Vyměním GIII Vr6

Příspěvek od golfik69 »

Prodáno

Zamčeno