VW PASSAT B5 1.6 74kW

1973 - ....

Moderátoři: rauly, martin kacafirek, golfi4

Odpovědět
junek.M@seznam.cz

VW PASSAT B5 1.6 74kW

Příspěvek od junek.M@seznam.cz »

Zdravím chci se zeptat čím to je že když pomalu popojíždím nebo couvám tak mi strašně padají otáčky když je auto na volnoběh tak má otáčky mírně pod 1000ot. a když třeba zapnu topení nebo stahuju okno tak trochu zase klesnou otáčky nebo jsem ted v prubehu týdne zjistil že když stálo auto na slunci a bylo rozpálený pak jsem ho nastartoval a autu extremně padali otacky až to málem chciplo a když jsem se chtěl rozjet tak to s autem škubalo jak blazen ale kdyz se motor zahřál tak už to bylo v cajku. Zkoušel jsem to dát na diagnostiku ke známému ale ta nereagovala budto je asi moje ridici jednotka nejaká spatna a nebo ta jeho diagnostika nereaguje na starsí auta. Jinak svíčky vyměněny olej i s palivovým a olejovým fitrem vymenen skrtící klapka vyčistěna a furt to dela. Pak je jeste moznost že to bude váha vduchu nebo lambda a nebo vstřikování. tak prosím o radu jak mám přesně zjistit čím to je nebo jestli se někomu neco podobného stalo tak jak to vyřešil. Jedná se o VW Passat B5 1.6 74kW rok výroby 1997

yavesha

Re: VW PASSAT B5 1.6 74kW

Příspěvek od yavesha »

yavesha

Re: VW PASSAT B5 1.6 74kW

Příspěvek od yavesha »

Odpovědět