ND 2golf-levně

Sem pište vše co prodáváte. Automaticky se mažou příspěvky starší víc než 60 dní !!!

Moderátoři: rauly, Wíťa

Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.

Kód: Vybrat vše

<a href='http://www.volkswagen-forum.cz' title='Volkswagen, VW, Forum, Club'>Volkswagen Forum</a>
Odpovědět
golfi4
Moderátor

ND 2golf-levně

Příspěvek od golfi4 »

Čau, prodal jsem 2 golfa a zbyly mi tam nějaké věci,zadní vrata 100procentně 4 zadní světla( dva páry ).nechci to vyhodit na zběrný dvůr je mi to líto a při uvážení že jsem za to taky něco dal tak to nechci uplně věnovat. jak se říká na pívo stačí.cenu nabídněte. jo a motor tam je 1.6D ale nevím jetli k tomu je tam skřín
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání

golfi4
Moderátor

ND 2golf-levně

Příspěvek od golfi4 »

Tak ještě tam jsou světla přední a zadí obojí po čtyřech párech. a zrcátka L a P.A to jsem ještě nehledal pořádně co tam je :lol:
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání

golfi4
Moderátor

ND 2golf-levně

Příspěvek od golfi4 »

???? Tak co chce to někdo??? Zadarmo???? už mi to tam překáží dávám tomu čas do středy a pak to vezu na sběrný dvůr, tak rychle :!:

Odpovědět