ND 2golf-levně
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href='http://www.volkswagen-forum.cz' title='Volkswagen, VW, Forum, Club'>Volkswagen Forum</a>
ND 2golf-levně
Čau, prodal jsem 2 golfa a zbyly mi tam nějaké věci,zadní vrata 100procentně 4 zadní světla( dva páry ).nechci to vyhodit na zběrný dvůr je mi to líto a při uvážení že jsem za to taky něco dal tak to nechci uplně věnovat. jak se říká na pívo stačí.cenu nabídněte. jo a motor tam je 1.6D ale nevím jetli k tomu je tam skřín
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
ND 2golf-levně
Tak ještě tam jsou světla přední a zadí obojí po čtyřech párech. a zrcátka L a P.A to jsem ještě nehledal pořádně co tam je 

Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
ND 2golf-levně
???? Tak co chce to někdo??? Zadarmo???? už mi to tam překáží dávám tomu čas do středy a pak to vezu na sběrný dvůr, tak rychle