Vyměním GIII Vr6
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href='http://www.volkswagen-forum.cz' title='Volkswagen, VW, Forum, Club'>Volkswagen Forum</a>
Vyměním GIII Vr6
Vyměním za GolfIII TDI,podmínkou je klima.Co se týče mé veruny tak je to rok93,klima,kuže,ABS,xenony,vyhřívané přední sedačky,okna a zrcátka v elektrice,černá barva,pětidveřák,jsou načlé prahy,menší kosmetické vady,motor v dobrem stavu.Kdo bude mít zájem tak at mi pošle své nabídky s podrobným fotem svého auta na centrum69@centrum.cz a já pošlu své.Ahoj
- R32
- Kontaktovat uživatele:
Vyměním GIII Vr6
Ahoj. Je to ještě aktuelnígolfik69 píše:Vyměním za GolfIII TDI,podmínkou je klima.Co se týče mé veruny tak je to rok93,klima,kuže,ABS,xenony,vyhřívané přední sedačky,okna a zrcátka v elektrice,černá barva,pětidveřák,jsou načlé prahy,menší kosmetické vady,motor v dobrem stavu.Kdo bude mít zájem tak at mi pošle své nabídky s podrobným fotem svého auta na centrum69@centrum.cz a já pošlu své.Ahoj

život je radost... www.R32.cz
Vyměním GIII Vr6
Ahoj,už je to pryč()R32 píše:Ahoj. Je to ještě aktuelnígolfik69 píše:Vyměním za GolfIII TDI,podmínkou je klima.Co se týče mé veruny tak je to rok93,klima,kuže,ABS,xenony,vyhřívané přední sedačky,okna a zrcátka v elektrice,černá barva,pětidveřák,jsou načlé prahy,menší kosmetické vady,motor v dobrem stavu.Kdo bude mít zájem tak at mi pošle své nabídky s podrobným fotem svého auta na centrum69@centrum.cz a já pošlu své.Ahoj