budiky na boru,pomoc
Moderátoři: rauly, Wíťa, martin kacafirek, golfi4
budiky na boru,pomoc
Zdravim, nemá někdo budiky s maxidotem na boru? Chtěl jsem vymněnit maxidot protože mi po zahřátí pohasínal, ale nepodařilo se. Asi jsem něco spojil a rožl se mi airbag a nesvitijou mi vnitřní světla a ani na dveřích, doufám že jen pojistka. Ještě jsem se nedíval. Nebo nemá někdo pro mně radu co stím? a navíc nevim jestli jsem vrátil zprávně ručičky v budiku, protože se mi zdá že mám nějaky nižší otáčky při volnoběhu. Mám auto krátce takže vubec nevim.
budiky na boru,pomoc
mistře být tebou tak to nějak dám opatrn zpátky a už do toho vůbec neštourám, radši to svěř odborným rukám. Protože auto ti na jinou přístrojovku nepojede auto je spárované s přístrojovkou a tále to samé dělá: ABS,jednotka samozdřejmě+ta co ty rozšiřuje výbavu tet si nezpomínám na správnej termín té jednotky,a další a další není t tak jednoduché

Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
budiky na boru,pomoc
golfi ma pravdu...musel by sis nechat prehrat soft a sparovat RJ s budikama...jinak muzes bejt rad ze vubec nastartujes 

nejezdím rychle, jen čerpadlo davá moc nafty O:)
budiky na boru,pomoc
No asi to přenechám nějakýmu odborníkovi. Mám to v kupě. Akorát je odpajenej maxidot. Svítí ta kontrolka bagu a potřebuju srovnat ručičky. Tak snad se to někomu podaří dát zas do puvodního stavu. Jinak díky za info.
budiky na boru,pomoc
jestli chces maxidoty mam na prodej jak benzin tak diesel immo2 i immo3 jake konkretne shanis?