pašík B5
Moderátor: rauly
-
pašík B5
chtěl jsem se zeptat, mám pašíka b5, 98,měnil jsem žárovky ve dveřích předních,po výměně mě přestal jít central, otevírání oken a vnitřní osvětlení, pojistky, co jsou na boku palubky jsou dobré, tak bych potřeboval poradit co s tím, myslím, že to byla taková banální výměna, nenapadlo by mě, že se tak něco může podělat, dík za radu
pašík B5
čau to divné když říkáš že osvětlení interiéru,okna i centrál tohle všechno podle mě nemá stejnou pojistku to by mělo být rozjištěné. hele a nědělal jsi něco na přívodních šínách pod volantem?? já si myslím že nšěchny okruhy nemají napájení. víš pod volantem je takovej měděněj nebo mosaznej pásek a z měj vedou kabely neutrhnul jsi tam něco nedělal jsi tam něco?? když říkáš že pojistky jsou o.k tak mě napadá tohle že všechny okruhy nemají napájení
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
-
pašík B5
tak už je to opravené, byla jedna pojistka pryč a musel jsem nechat udělat diagnostiku, tak mě taková banální oprava přišla na pětikiko, ale dobrý, mohlo být húř
pašík B5
já jsem ti to říkal že to nemá napájení ty okruhy, tak to musela být nějaká veliká před malejma, protože je divné aby tyhle okruhy měly jen jednu jedinou. víš jako to myslím. 6e máš tžeba jedno 70 A a za nima je 20ks 10A pojistek. Proto jsem tě naváděl aby jsi se podíval na ten přívod na tu šínu, protože jsi říkal že pojistky jsou OK. škoda pětikla ale né to nejsou kamarádi na diagnostiku v tvém okolí?? VW lidi si musí pomáhat 

Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
- Annowlcluck
- Kontaktovat uživatele:
pasik B5
Blahopřeji , je to prostě nádherné idea
[url=http://eaipa.com]Пожалуй лучший брокер на рынке Форекс[/url]