vymazní paměti
Moderátoři: rauly, martin kacafirek, golfi4
vymazní paměti
přátelé prosím pěkně, nemáte návod na vymazání paměti na caddy 1,9 2005. Před rokem se mi to nejěka povedlo, ale letos po hlášení servisních prací se marně snažím jak to z displeje vyrušit. Pamatuji, že jsem měl zmáčknout reset u tachografu, ale kdy a na jak dlouho,,, prosím prosím
vymazní paměti
Šéfe je to takové nou hauuu ale od toho tu jsme
Vypni zapalování
Stiskni tlačítko resetu a drž je stisknuté (1)
Zapni zapalování
Uvolni tlačítko (1)
Na displeji se zobrazí "SERVICE"
Otočením tlačítka "2" doprava resetuj ukazatel
Systém je resetován
A jakou další věc máš na duši?????
Vypni zapalování
Stiskni tlačítko resetu a drž je stisknuté (1)
Zapni zapalování
Uvolni tlačítko (1)
Na displeji se zobrazí "SERVICE"
Otočením tlačítka "2" doprava resetuj ukazatel
Systém je resetován
A jakou další věc máš na duši?????
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
vymazní paměti a špatné startování za tepla
perfektní, vono to funguje,, díky moc...
No ještě jeden problém bych měl, špatné startování za tepla. Byl jsem ve dvou autorizovaných servisech, v jednom měnili čidlo teploty a přenastavovali data v pc, ve druhém jako příčinu diagnostikovali těsnění pod vstřiky a přetěsnily. Vše ca za 10 000 a závada zůstává. Psal jsem na ww info, kde mi doporučili obrátit se na autorizovaný servis
,,
Laicky od kámoše, že někdo vykoumal relátko, které při startu vyřadí z činnosti čidlo a pak startuje dobře... Takže jestli někdo ví, budu moc rád. dík
No ještě jeden problém bych měl, špatné startování za tepla. Byl jsem ve dvou autorizovaných servisech, v jednom měnili čidlo teploty a přenastavovali data v pc, ve druhém jako příčinu diagnostikovali těsnění pod vstřiky a přetěsnily. Vše ca za 10 000 a závada zůstává. Psal jsem na ww info, kde mi doporučili obrátit se na autorizovaný servis

Laicky od kámoše, že někdo vykoumal relátko, které při startu vyřadí z činnosti čidlo a pak startuje dobře... Takže jestli někdo ví, budu moc rád. dík
vymazní paměti
no dobře a jak potom buděš v zimně a nebo v chlaném počasí startovat. tohle si myslím že je hloupost. Hele řeknu ti šéfe že třeba u 3 golfa když nafta nechtěla v létě dobře starovat tak se dalo čidlo teploty jiné a to z benzínu. jsou dvě čidla oticky jsou stejné akorád na sobě mají plastový kroužek s jinéým barvama žlutá a černá a to se dávalo na ty motory. ono když se tam dalo to benziniové tak to potom dále hžavilo a oprava byla hned a bylo vyděláno. Ale tady u caddyny nevím hele zkusím se na to podívat až pojedu do skladu. ale nevím kdy to bude a hlavně když si vzpomenu., neboj budu na tebe myslet
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
vymazní paměti
jo co to je za motor?? napsal jsi 1.9 ale to je širokej pojem. asi to bude PD a kolik to má KW ???
vymazní paměti
ahoj, tak to je další informace,, mám 2005 - 1,9- 77kw- v této edici jiné auto není.
děkuju moc za info. Ještě je otázka, které čidlo, protože tam jsou 3
děkuju moc za info. Ještě je otázka, které čidlo, protože tam jsou 3