VW Golf IV - nepravidelný chod motoru

1997-2003

Moderátoři: rauly, Wíťa, martin kacafirek, golfi4

martin kacafirek
Moderátor

Příspěvek od martin kacafirek »

klidně to mohou dělat i ty dávky nafty z řj skusil bych aktualizaci SF ŘJ

robin benett
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robin benett »

a kde se taková aktualizace dá sehnat? díky za radu--pomohl by chip:?
Golf IV TDi 66kW 3dv

martin kacafirek
Moderátor

no bud nějáký známý co má diag a online připojení nebo do servisu

golfi4
Moderátor

Příspěvek od golfi4 »

Víííííííííííííííííííííííííííííííš co???´hele bude to něco mechanického. říkáš že to dělá přitom když dobržduješ to znamená že motor jde do předu setrvačností. pak říkáš že to dělá když stojíš z kopce dolů taky zase gravitace funguje zase motor jde do předu. Mě se to jeví pořád jako když ten motor něco a nebo nejakou hadici skřípne přitom tahu motoru dopředu. A potom když to není tohle tak zkus tohle vem si jakoj koliv drát (měděnej a vlastně auto našteluj tak aby to dělalo ty blbosti. tím drátem sáhni na mínus od baterie a na kovovou část motoru:prostě blok, hlava, cokoli kovového a poslouchej jesti to není lepší. Zdá se mi jako by tan kotor měl špatnou kostru a dotíkalo se to jen když ten motor je rovně. CHápeš co tím ti chci říct a alespoň kterým směrem tě chci navést???????????????????????????????????????? A když budeš stát z kopce a ten motor to bude dělat ty blbosti tak normálně zkus ten motor vzít do rukou a zatahni ho směrem do kabiny a pak jěště víc do předu a pozoruj jak se to chová. Colou dobu se mi to jeví že je někdě něco se kazí při tom když motor cestuje dopředu a do zadu. Víš už kterým směerem tě chci nasměrovat aby jsi to rozlousknul??
:?:
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání

robin benett
Kontaktovat uživatele:

rozumím,co tím chceš říci,také se mi to tak trošku jeví,že tam kdesi cosi,ale co.....? to je otázka :)
Golf IV TDi 66kW 3dv

martin kacafirek
Moderátor

hlave at se ti nenamota ruka do remenu :-D

golfi4
Moderátor

Příspěvek od golfi4 »

no né jdi a zkus ten motor nejdříve přikostřit jak jsem ti popsal. a dej vědě jak to dopadlo
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání

robin benett
Kontaktovat uživatele:

takže veškerá skutečnost byla zřejmě špatným vstřikovacím čerpadlem.......

proto pokud někdo má na prodej,rád koupím.

díky
Golf IV TDi 66kW 3dv

golfi4
Moderátor

Příspěvek od golfi4 »

a jak jsi to vydiagnostikoval kdo ti to poradil??? to není levná záležitost jít bezhlavě a koupit čerpadlo víš?? nemyslím to zle a když už to zkusit tak jen tak kdyby ti ho nekdo půjčil a za jeho dozoru jsi si ho vyměnil a vyzkoušel a popřípadě koupil a nebo ho tam nechal a pak teprve zaplatil. nemyslím to zle jen tě chci ušetřit zklamaní

robin benett
Kontaktovat uživatele:

jelikož diagnostika je naprosto čistá jiné rady nepomohly,tak přišlo na řadu čerpadlo.....kde se s ním zkoušelo hýbat a opravdu to zaznamenalo změny,jen mi bohužel stále visí otáčky na 903 a nejdou srazit. Je to snad vlivem opotřebovanosti čerpadla,kde je jakási tyčka,která jde tam a nebo zpět a hlídá si regulaci ....?? samozřejmě vím,že je to dosti drahé,ale jiná varianta a možnost mě nenapadá a ani nikoho,kdo ten motor měl možnost poslechnout či zkontrolovat.
Golf IV TDi 66kW 3dv

Odpovědět