Ahoj všem,
známý mne požádal, abych sem umístil nabídku prodeje auta:
Jedná se o Golfa první generace ve specifikaci pro USA (mimo jiné má fungující klimatizaci), tehdy je tam prodávali pod jménem Rabbit. Rok výroby 1983, poprvé přihlášen v Kalifornii. Motor je diesel o zdvihovém objemu 1,3 litru. Karoserie třídvéřová, vpředu hranatá světla. Auto bylo dovezeno v roce 1989 jako ojeté do Československa, majitelem byl starší pán, jemuž auto poslala dcera, která odešla v 68. roce. Pán se o auto přiměřeně staral a spíše ho šetřil. V roce 2010 jej přepsal na jiného staršího pána, ten auto dnes nabízí. Auto je na normálních českých značkách, má platnou STK a emise, vzhledem k tomu, že jde o druhý převod, není potřeba platit 10.000,- Kč ekodaň. Příliš takových aut jsem neviděl, je to rarita, vhodná jako youngtimer. Auto nebylo nikdy tuněno ani renovováno (proto má úměrně věku trochu zašlý lak a popraskané některé plasty v interiéru).
Pokud by měl někdo zájem, ať mi napíše na strejceknimra@post.cz
VW Golf / Rabbit
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href='http://www.volkswagen-forum.cz' title='Volkswagen, VW, Forum, Club'>Volkswagen Forum</a>