P: par veci na 4 Golfa

Sem pište vše co prodáváte. Automaticky se mažou příspěvky starší víc než 60 dní !!!

Moderátoři: rauly, Wíťa

Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.

Kód: Vybrat vše

<a href='http://www.volkswagen-forum.cz' title='Volkswagen, VW, Forum, Club'>Volkswagen Forum</a>
Odpovědět
Jeremy Tdi

Příspěvek od Jeremy Tdi »

Alu kola Santa Monica 17" roztec 5x100 na zimakach 215/45 vzorek 7mm cena 12 tis
stredova konzole dekoru "carbon" z napojakem cena 2 tis
foto nebo nejake dotazi piste @
Naposledy upravil(a) Jeremy Tdi dne stř 09. kvě 2012 12:07:06, celkem upraveno 2 x.

rauly
Moderátor

Příspěvek od rauly »

fota dodej sem! a napis rozmer tech kol
nejezdím rychle, jen čerpadlo davá moc nafty O:)

golfi4
Moderátor

Příspěvek od golfi4 »

co tam máš ještě dál rozepiš se to mě zajímá, to je GIV na rozebrání nebo co?? Povídej co máš ještě dál
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání

Jeremy Tdi

Příspěvek od Jeremy Tdi »

rozmery jsou napsane alu kola jsou 5x100 dodavane na 4golfa gti a prodavam jen to co je v nabidce mozna original radio co mi zbila gama a alfa podsvetlene modre na kazety jinak asi vse a foto jsem nedam ze mi to neschvali kuli velikosti tak ze zaslu bez problemu na email na pozadani

Wíťa
Moderátor

Příspěvek od Wíťa »

to je takový problém v programu malování ktery obsahuje kazde pc zmensit velikost fotky? prace jedne fotky asi tak na 20 vterin 11 kliknutí myší

Odpovědět