Alu kola Santa Monica 17" roztec 5x100 na zimakach 215/45 vzorek 7mm cena 12 tis
stredova konzole dekoru "carbon" z napojakem cena 2 tis
foto nebo nejake dotazi piste @
P: par veci na 4 Golfa
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href='http://www.volkswagen-forum.cz' title='Volkswagen, VW, Forum, Club'>Volkswagen Forum</a>
-
Naposledy upravil(a) Jeremy Tdi dne stř 09. kvě 2012 12:07:06, celkem upraveno 2 x.
fota dodej sem! a napis rozmer tech kol
nejezdím rychle, jen čerpadlo davá moc nafty O:)
co tam máš ještě dál rozepiš se to mě zajímá, to je GIV na rozebrání nebo co?? Povídej co máš ještě dál
Vyměním podsvícení budíků levně, za jakou koliv barvu i kombinace barev, záleží na přání
-
rozmery jsou napsane alu kola jsou 5x100 dodavane na 4golfa gti a prodavam jen to co je v nabidce mozna original radio co mi zbila gama a alfa podsvetlene modre na kazety jinak asi vse a foto jsem nedam ze mi to neschvali kuli velikosti tak ze zaslu bez problemu na email na pozadani
to je takový problém v programu malování ktery obsahuje kazde pc zmensit velikost fotky? prace jedne fotky asi tak na 20 vterin 11 kliknutí myší